Súria obre els ajuts per a la creació de llocs de treball i fer inversió empresarial

És la segona convocatòria i el termini estarà obert fins al 30 de juny

Redacció
11 d'abril del 2017
Actualitzat el 12 d'abril a les 11:38h
L'Ajuntament de Súria ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a la segona edició dels ajuts econòmics per al foment de la creació de llocs de treball i la inversió empresarial al municipi. El termini romandrà obert fins al proper 30 de juny.

Aquesta iniciativa és impulsada per l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. Els principals objectius són millorar l'ocupabilitat al municipi, contribuir a l'enfortiment de les empreses existents i afavorir la creació de noves iniciatives empresarials.

La Junta de Govern Local va aprovar el passat 20 de febrer les bases reguladores per a la concessió d'aquests ajuts. En relació amb la primera edició, enguany ha estat incrementat l'import destinat a la creació de llocs de treball i han quedat exclosos dels conceptes subvencionables la compra de terrenys, l’adquisició de vehicles (turismes) i la compra o reposició d’equips informàtics.

També s'hi han afegit nous criteris de valoració per a la contractació de persones amb discapacitat, en el cas dels ajuts a la creació de llocs de treball, i de millores ambientals i de l'entorn, i conciliació de la vida laboral i familiar, en el cas dels ajuts a la inversió empresarial.

Els ajuts hauran de ser destinats a finançar la creació de llocs de treball i les inversions realitzades durant el període comprès entre l'1 de juliol de 2016 i el 30 de juny de 2017. Els beneficiaris poden ser micro, petites i mitjanes empreses, i treballadors autònoms. En tots els casos, caldrà que la seu social i/o fiscal estigui ubicada a Súria, així com estar al corrent de pagament en les obligacions tributàries i de Seguretat Social.

Cadascuna de les dues línies previstes tindrà una dotació màxima de 15.000 euros. L'import màxim que es podrà concedir per beneficiari, per una o ambdues línies d'ajut, serà de 3.000 euros, d'acord amb els següents criteris:

Creació de llocs de treball

- 1.200 euros per cada lloc de treball creat a jornada completa durant un mínim de dotze mesos, i 600 euros en el cas d'un mínim de sis mesos.
-  600 euros per cada lloc de treball creat a mitja jornada durant un mínim de dotze mesos, i 300 euros en el cas d'un mínim de sis mesos.

Inversió empresarial

- Fins al 50% del cost d'inversió, amb un màxim de 1.500 euros per sol·licitud per a aquelles inversions que no superin els 50.000 euros, i de 2.000 euros per sol·licitud per a aquelles inversions superiors a 50.000 euros.

La decisió sobre l'atorgament dels ajuts serà a càrrec d'una comissió formada per diferents responsables tècnics de l'Ajuntament i amb la participació de l’Alcalde i el Regidor de Promoció Econòmica.

Per a més informació i consultes, les persones interessades es poden adreçar a l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament (telèfon 93.868.28.00) en horari d'atenció al públic. També es pot enviar un missatge a l'adreça de correu electrònic [email protected].
 

Bases reguladores dels ajuts

Arxivat a