Una exposició itinerant d'Ampans passa pels CAP de l'ICS al Bages

Ampans portarà la seva exposició a vuit CAP del Bages
Ampans portarà la seva exposició a vuit CAP del Bages | ICS
Redacció
11 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:08h
Els centres d'atenció primària del Bages de l'ICS acullen una exposició itinerant sobre art i discapacitat intel·lectual. Persones adultes ateses als diversos serveis d'Ampans expliquen la seva visió del món i d'allò que les envolta a través de l'art. L'exposició Una finestra oberta al món: l'art i les persones amb discapacitat intel·lectual consta d'il·lustracions plenes d'emocions i sentiments que permeten als protagonistes comunicar-se amb l'espectador sense fer servir paraules.

L'exposició es pot veure fins el proper dia 18 d'abril al CAP Santpedor, i es podrà veure als diversos centres de salut de la comarca del Bages de l'ICS. Posteriorment viatjarà a Sant Fruitós de Bages (Gerència Territorial Catalunya Central), CAP Sant Vicenç de Castellet, CAP Foneria, CAP Cardona, CAP Súria, CAP Sant Joan de Vilatorrada; CAP Sallent, CAP Navàs i CAP Balsareny. La mostra itinerant s'exposarà a cada centre entre dues i tres setmanes i finalitzarà el mes d'octubre.

L'exposició és fruit del projecte Una finestra oberta al món, a través del qual l'Institut Català de la Salut a la Catalunya Central convida Ampans, des de fa set anys, a explicar els seus projectes en una exposició que va recorrent els centres d'atenció primària. És una forma d'acostar a la societat la realitat de les persones amb discapacitat intel·lectual en un lloc transitat per un públic divers, com són els centres de salut.