El PSC va explicar dissabte el nou finançament als manresans

Els socialistes de Manresa van fer dissabte 106 nous afiliats mentre explicaven al carrer el nou acord de finançament autonòmic

Redacció
22 de juliol del 2009
El Partit dels Socialistes de Catalunya va celebrar dissabte al matí la jornada Dissabte Roig, amb centenars de carpes informatives arreu del país per tal d’explicar a la ciutadania el nou acord de finançament autonòmic. L’Agrupació del PSC a Manresa es va sumar a aquesta campanya i va muntar dos punts d’informació, a la plaça de Sant Domènec i al barri del Xup, respectivament. Centenars de manresans s’hi van apropar durant tot el matí, i 106 d’ells van voler convertir-se en nous afiliats del partit.

Ha estat una jornada alhora informativa i lúdica, i la ciutadania ens ha demostrat que recolza majoritàriament el nou model de finançament per a Catalunya”, explica José Luis Irujo, primer secretari del PSC Manresa. “Moltes persones s’han adreçat a nosaltres per conèixer tots els detalls del nou model i de quina manera millora l’anterior”, afegeix. Sobre els 106 nous afiliats, Irujo afirma que els socialistes estan “molt satisfets del gran èxit de la campanya i del recolzament dels manresans”, i conclou que “quan les coses es fan amb rigor, la gent respon de forma positiva”.

A les parades informatives de Sant Domènec i el Xup hi havia l’alcalde de Manresa, Josep Camprubí, i diversos regidors de la ciutat, així com el diputat manresà al Congrés Joan Canongia.