La Fira de Rams posa el pròleg a les Caramelles de Súria

La 9a Trobada Gegantera ha reunit tretze colles als carrers del poble

Súria ha viscut aquest cap de setmana la trobada gegantera com a prèvia a les Caramelles
Súria ha viscut aquest cap de setmana la trobada gegantera com a prèvia a les Caramelles | AjSú
Redacció
09 d'abril del 2017
Actualitzat a les 20:05h
La Benedicció de Rams i la 9a Trobada Gegantera han estat dos dels actes destacats de la Fira de Rams com a pròleg d'un programa festiu que es tancarà dissabte 15 i diumenge 16 d'abril amb una nova edició de les Caramelles de Súria, que enguany tornaran a ser les més grans de Catalunya.

La 9a Trobada Gegantera ha reunit les colles de Bisbalet d'Igualada, Callús, Cardona, Cervera, Matadepera, Navarcles, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç de Castellet, Santpedor, Tuïr (Catalunya Nord) i les surienques Geganters i Grallers del Poble Vell i Geganters d'El Gorg de l'Olla.

Les dotze colles geganteres han protagonitzat una cercavila pel centre urbà, amb una ballada final conjunta a la plaça de Sant Joan. Com a cloenda de la Trobada, el cap dels Geganters i Grallers del Poble Vell, Manel Ramos, ha agraït la participació de les colles presents en nom de l'entitat organitzadora.

La Benedicció de Rams ha tingut lloc al davant de l'Església Parroquial de Sant Cristòfol, amb la presència de centenars de persones. Al llarg del matí, la plaça de Sant Joan també ha acollit un taller de pintura i inflables, organitzats pels Geganters i Grallers del Poble Vell.

El programa d'actes de la Fira de Rams ha acabat per la tarda amb una ballada de sardanes interpretades per la Cobla Súria a la plaça de la Serradora.
Arxivat a