Més de cinquanta veïns participen a la passejada «A cent cap als 100» de Sant Joan

Foto de grup dels participants a la caminada
Foto de grup dels participants a la caminada | AjSJV
Redacció
09 d'abril del 2017
Actualitzat a les 8:53h
Sant Joan de Vilatorrada va ser el passat dimecres 5 d'abril la vila amfitriona del cicle de passejades A cent cap als 100 que impulsa la Diputació de Barcelona en el marc del Programa esportiu local d'activitats d'esport, salut i qualitat de vida i que compta amb la col·laboració del consistori santjoanenc. 

L'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso, el regidor d'Esports, Eduard Mata, i 53 veïns i veïnes del municipi van assistir a una jornada lúdica en la qual també hi van participar nombroses persones vingudes de les poblacions de Barberà del Vallès, Calella i La Llagosta. Els caminaires van poder gaudir d'un dia esplèndid, amb una climatologia favorable i un recorregut d'aproximadament nou quilòmetres. 

L'Ajuntament agraeix la col·laboració de les treballadores del CAP Sant Joan de Vilatorrada Montserrat Fusté i Maria Cano, que van acompanyar els assistents durant tota la jornada. El consistori, a més, vol reconèixer la tasca dels voluntaris de Protecció Civil, ja que la seva presència també va fer possible que aquesta activitat es desenvolupés sense incidències i amb gran satisfacció per part dels caminaires. 

El cicle de passejades A cent cap als 100 d'aquesta temporada 2017 finalitzarà a Granollers els dies 16 i 17 de maig. Com a acte central de cloenda, hi participaran els 58 municipis que formen part d'aquest projecte, dividits en dos grans grups d'unes 1.000 persones cadascun d'ells. En el cas dels caminaires santjoanencs, els veïns i veïnes que hi participen es desplaçaran a la capital del Vallès Oriental durant la jornada prevista per al dimecres 17 de maig.