Tornen les visites guiades a les cobertes de la Seu amb tast de vi de la DO Pla de Bages

Redacció
07 d'abril del 2017
Actualitzat a les 16:45h
Tornen la visites a la coberta de la Seu amb tast de vi
Tornen la visites a la coberta de la Seu amb tast de vi | Àlex Gómez Ribera
Aquest diumenge 9 d'abril s'obren les portes de la basílica de la Seu de Manresa per a oferir una experiència d'immersió en la grandesa dels espais patrimonials de la ciutat de Manresa.

Un recorregut guiat per a endinsar-se en la bellesa de l'interior i l'exterior de la Basílica. La visita es complimenta amb la pujada a la coberta de la Seu des d'on gaudir de les excepcionals panoràmiques que s'ofereixen de l'entorn de la ciutat i les muntanyes de Montserrat i els Pirineus.

Una jornada d'una hora i mitja per la coneixença i descoberta de l'art gòtic, amb aquesta obra única que té l'empremta de Berenguer de Montagut (arquitecte del Rei Pere III el Cerimoniós), coneixerem la història de la basílica, l'art que exposa, visitarem el museu amb el famosíssim Retaule Florentí (una joia teixida) i després de pujar a les cobertes, finalitzarem la visita amb la degustació d'una copa de vi de la D.O. Pla de Bages per a consolidar l'excel·lència de l'arquitectura catalana del segle XIV.

Aquesta experiència turística es realitzarà cada segon diumenge de mes, a les 12 del migdia, des de l'abril fins a l'octubre del 2017, a excepció del mes d'agost. L'aforament queda limitat a màxim 25 persones per grup.

El preu és de 7 € la tarifa general, de 6 € la reduïda i gratuït per a menors de 8 anys. Per a demanar informació o per a fer reserves podeu trucar al 93 872 14 66 o, enviar un correu a carrerdelbalc@ajmanresa.cat o bé, adquirint les entrades per la web www.manresaturisme.cat.

Aquesta visita es pot complementar amb una visita al Carrer del Balç i fer un diumenge medieval a Manresa.