Detingudes quatre persones per intentar robar en una casa de Navàs

Imatge del material que els agents de l'ARRO van trobar dins del cotxe interceptat
Imatge del material que els agents de l'ARRO van trobar dins del cotxe interceptat | Mossos d'Esquadra
Redacció
07 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:53h
Agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van detenir, aquest passat dimecres, 5 d'abril, quatre persones com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força d'interior de domicili. Es tracta de dos homes i dues dones, d'entre 20 i 38 anys, de nacionalitat colombiana i veïns de Santa Coloma de Gramanet.

L'intent de robatori va tenir lloc en una casa de Navàs, el mateix dia 5, a dos quarts de dues del migdia. Quan els quatre individus estaven a punt d'entrar a l'habitatge, el propietari els va veure i els va fer fora. Mentre s'escapaven, va poder anotar-se la matrícula del cotxe amb el qual marxaven, així com també característiques físiques de cadascun d'ells. Seguidament va avisar els Mossos d'Esquadra.

Paral·lelament a l'avís, agents de l'ARRO estaven duent a terme un control de pas a la C-16, concretament al peatge de Castellbell i el Vilar. Durant la selecció dels vehicles, van veure un cotxe ocupat per quatre persones, totes elles molt nervioses. Davant d'aquest fet, els mossos van aturar el vehicle i, justament en aquell moment, van rebre un avís des de la sala de comandament en el qual se'ls notificava que a Navàs, dos homes i dues dones havien intentat robar en un domicili. Gràcies a les dades aportades pel propietari de l'immoble, els agents van corroborar que els ocupants del cotxe que havien fet aturar, eren els presumptes autors de l'intent de furt.

Seguidament, van procedir a escorcollar el cotxe i van trobar-hi material que s'utilitza per entrar a robar a domicilis, com un punxó trenca-vidres, bragues per tapar-se la cara, gorros, guants, i un dòlar plastificat que es fa servir per obrir portes, talment com una radiografia. Els quatre individus van quedar detinguts amb grau de temptativa perquè no van acabar entrant al domicili. Aquest divendres, 7 d'abril, han passat a disposició judicial. Cap d'ells té antecedents policials.