Llobet obre el seu primer supermercat a Sant Salvador de Guardiola

Nou supermercat Llobet a Sant Salvador de Guardiola
Nou supermercat Llobet a Sant Salvador de Guardiola | Llobet
Redacció
06 d'abril del 2017
Actualitzat a les 22:34h
Grup Llobet ha obert aquest dijous, a Sant Salvador de Guardiola, un nou establiment que arriba en un moment dolç per a la firma de distribució bagenca, que fa unes setmanes va obrir un supermercat saludable Ca l'Arpellot a l'avinguda de les Bases de Manresa i en unes setmanes preveu aixecar la persiana al carrer Sobrerroca de la capital del Bages. Al mateix temps, el creixement en distribució a establiments d'alimentació, hoteleria i restauració reforça el seu creixement amb l'ajut de l'absorció d'una de les empreses de referència al Bages i de l'increment de l'esforç comercial.

Sant Salvador de Guardiola té, des d'ara, un dels establiments més moderns de Supermercats Llobet, amb una clara orientació a la centralitat del client i a la flexibilitat de les famílies d'avui. A més d'obrir els diumenges al matí, el supermercat farà lliurament a domicili i tindrà servei de ‘click and collect', és a dir, recollida a botiga de la comanda ja preparada per endur. Aquestes comandes podran ser realitzades per e-mail i també via Whatsapp, amb la clara voluntat de garantir una comunicació ràpida, àgil i, també, familiar amb l'usuari.

Aquesta innovació que du a terme Grup Llobet es pot veure també en la firma Ca l'Arpellot, amb la revolució que ha representat l'obertura a les Bases de Manresa, amb un hort urbà obert a la ciutat i una barra amb menú degustació saludable i plats explicats directament pels professionals de cuina.

Durant el darrer any, Grup Llobet ha constituït un equip de nutrició i cuina saludable, actualment format per quatre experts culinaris i una nutricionista. Des de la sala blanca de Grup Llobet, que també busca nou emplaçament on ampliar instal·lacions, treballen diàriament en la recerca de nous sabors i composicions dels seus cuinats i en el desenvolupament de nous productes propis, de comercialització en supermercats del grup i en altres establiments especialitzats.