El Teatre Conservatori acollirà divendres l'espectacle de dansa urbana «Sinèrgia»

Platea Jove porta divendres «Sinèrgia» a Manresa
Platea Jove porta divendres «Sinèrgia» a Manresa | DanceEscape
Redacció
06 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:59h
El cicle Platea Jove torna aquest divendres, 7 d'abril, a les 21h al Teatre Conservatori de Manresa amb Sinèrgia, un espectacle de dansa urbana de la companyia Dancescape que narra la història d'amor entre dos companys de feina.

Passem un quinze per cent de la nostra vida a la feina, però la repercussió d'aquest temps en la nostra vida és altíssima, de vegades definitòria. Una oficina és l'escenari de l'espectacle Sinèrgia, en la qual creix una història d'amor entre un jove oficinista i una col·lega que treballa just a l'oficina del davant. Contacten mitjançant notes a través de la finestra, o amb alguna trucada...

El missatge d'aquesta obra és fer palès la importància que pot tenir per nosaltres coses i sentiments que apareixen a la feina. Si som molt competitius, o ens estressem, o sovint ens trobem insegurs...

Sinèrgia ens parla de tot això a través de la dansa urbana. Les coreografies i el llenguatge corporal tenen la missió d'endinsar al públic en els diferents moments que transcorren en l'espectacle. 

Platea Jove és una iniciativa pionera a partir de la qual va sortir la xarxa Butaka de teatre per a joves, que a hores d'ara agrupa una dotzena de ciutats de la província de Barcelona. En la línia habitual, una xarxa de col·laboradors de Platea Jove s'encarreguen de promocionar els espectacles del cicle als companys d'escoles i instituts de Manresa i comarca. 

Les entrades per veure Sinèrgia es poden comprar per 5€ a les taquilles del Kursaal, de dimarts a diumenge de 18 a 21h, i dissabtes de 10 a 13 i de 18 a 21h, per telèfon (93 8723636) i una hora abans de la funció al mateix Teatre Conservatori. Per Internet, també a www.kursaal.cat.