L'Esplai Vic-Remei reivindicarà el xalet de Casa Caritat amb una neteja popular

El centre és finalista dels pressupostos participatius amb la proposta d'habilitació de l'espai per instal·lar-s'hi

Redacció
04 d'abril del 2017
Actualitzat a les 21:05h
Imatge d'arxiu de Casa Caritat
Imatge d'arxiu de Casa Caritat | AjM
L'Esplai Vic-Remei organitzarà el proper dissabte 8 d'abril una matinal de neteja a l'antic xalet de Casa Caritat amb l'objectiu de treure la runa i deixar l'espai net, i també, reivindicar-lo per tal d'anar fent passos en el seu objectiu de fer que sigui triat en el marc dels pressupostos participatius de Manresa.

El local actual de l'Esplai Vic-Remei s'ha quedat petit. No s'adequa a les seves necessitats ja que no pot donar cabuda a les 130 persones que actualment en formen part. És per aquest motiu que l'Esplai ha entrat en els pressupostos participatius de Manresa la demanda d'habilitar l'antic xalet de Casa Caritat per a que els serveixi de nova seu social.

Ara el projecte és un dels 36 seleccionats i ha passat a la fase de votacions. Des de l'Esplai es recorda que amb la rehabilitació de l'antic xalet també en surt beneficiat el barri i la ciutat, amb un millor aspecte urbà i amb els seus futurs usos.

La matinal tindrà lloc a l'antic xalet de Casa Caritat (C/ Verge de l'Alba 5-7, Manresa) el dissabte 8 d'abril de 9 a 14h.