Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 20 de juliol

Columna de fum, servei de Policia assistencial i deficiències enllumenat públic

Redacció
21 de juliol del 2009
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Columna de fum
El Cos de Bombers requereix la col•laboració de la Policia Local ja que haurien estat alertats de l’existència d’una columna de fum en un dels polígons industrials de la Vila. Desplaçats amb urgència a l’indret, la patrulla de la Policia Local no s’observa cap indici de fum.  S’hauria tractat d’una falsa alarma confirmada pels propis serveis de Bombers.

Servei de Policia Assistencial
Un conductor informa la Policia Local que hauria tingut una avaria el seu vehicle i estaria afectant la normal circulació en la zona on havia quedat aturat. La patrulla de la Policia Local es trasllada al lloc i proporciona l’assistència necessària, facilitant els mitjans per a resoldre l’anomalia.

Deficiències enllumenat públic
Una plaça de la vila i els seus carrers colindants, presenta deficiències en l’enllumenat públic quedant la zona sense la totalitat de llum artificial. Es dóna l’avís a l’empresa de manteniment què desplacen els seus tècnics al lloc no podent resoldre inicialment el problema i havent de posposar  les tasques de reparació per a hores diürnes quedant l’indret totalment a les fosques.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.