El femení del CP Manresa venç amb paciència el Barberà (0-4)

El CP Manresa va fer un bon partit a Barberà
El CP Manresa va fer un bon partit a Barberà | CPM
04 d'abril del 2017
Actualitzat a les 14:35h
El CP Manresa femení ha aconseguit una nova victòria en la seva visita al Barberà. A casa no havia costat guanyar-les, però les vallesanes havien reforçat la porteria amb la portera del primer equip i també comptaven amb alguna jugadora de pista extra. Les manresanes no volien que se'ls escapés el partit, i per això van començar amb defensa intensa i molt alta. En atac van estar concentrades, rodant a tres marcant jugades, cosa que els va permetre fer una gran quantitat de xuts i poder comprovar la solvència de la portera, que ho parava tot.

El Manresa va tenir el partit en tot moment on volia, els gols costaven però van anar arribant de mica en mica, dos en cada part. Resultat final, 0-4. Partit ben jugat, complet i amb la porteria a 0.

El júnior perd contra el Calafell

Jornada de poc patinatge al Pujolet. L'equip júnior del Club Patí Manresa va disputar contra el Calafell l'únic partit d'hoquei patins a la capital del Bages aquest cap de setmana.

La primera part va destacar per una bona intensitat defensiva per part dels dos equips, que només van deixar entrar un gol a cada porteria. El Calafell va obrir la llauna marcant el primer gol. Més tard, els manresans respongueren, de manera que el primer temps finalitzà amb empat a un gol.

En el segon període es van poder veure més gols per part dels dos equips. Locals i visitants es van anar intercanviant l'avantatge en el marcador durant tota la segona part. El partit, però, acabà amb el marcador favorable al Calafell de 3-4.