El Casal de les Escodines acollirà dues exposicions fotogràfiques durant el mes d'abril

Es tracta d'"Un món de mirades" i de "Les orquídies silvestres a Catalunya"

Redacció
04 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:44h
A partir d'aquest dimarts, 4 d'abril, i fins el dia 30, el Casal de les Escodines acollirà dues exposicions fotogràfiques: Un món de mirades, de l'autor manresà Joan Vinyoli Serra, que estarà ubicada al vestíbul, i Les orquídies silvestres de Catalunya, del Grup Orquidològic de Catalunya de la ICHN i organitzada per Foto Art Manresa, que es podrà visitar al primer pis, en el nou espai expositiu del casal.

Un món de mirades és una mostra de 26 fotografies de línia amateur, que presenta un recull de cares i mirades representatives d'un instant, que aboquen a un sense fi expressiu i comunicatiu.  

Joan Vinyoli Serra té relació amb la fotografia com a motivació per les seves experiències en diferents continents, com a alpinista i com a viatger. Ha estat  responsable fotogràfic de diferents composicions audiovisuals relacionades amb la fotografia d'alta muntanya, ha participat també en concursos fotogràfics sobre viatges i actualment és un confés de l'anomenada fotografia "robada".

Les orquídies silvestres de Catalunya aplega un recull d'imatges d'orquídies de tots colors que posen en relleu l'amplia varietat d'espècies, formes i cromatismes que poden desenvolupar aquestes plantes que són una de les més grans famílies botàniques existents.

Ambdues exposicions són gratuïtes i l'horari de vistes del Casal de les  Escodines (C/ St. Bartomeu, 50) és de dilluns a divendres de deu del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a nou del vespre, i els dissabtes, de deu del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a vuit del vespre.