El XXVI premi Protagonistes del Demà del Rotary comptarà amb 50 joves

El certamen se celebrarà aquest dimecres, 5 d'abril, a Les Comes amb l'objectiu de donar a conèixer l'esperit emprenedor i els valors humans dels més joves del Bages i el Moianès

Redacció
03 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:06h
Foto de grup dels Protagonistes del Demà de 2016
Foto de grup dels Protagonistes del Demà de 2016 | Rotary CMB
Un total de 50 joves procedents de diferents centres de secundària del Bages i el Moianès es trobaran aquest dimecres, 5 d'abril, a Les Comes per participar en el XXVI premi Protagonistes del Demà, que organitza el Rotary Club de Manresa-Bages amb l'objectiu de guardonar aquells nois i noies que demostren talent i valors en el seu dia a dia. El jove guanyador s'escollirà mitjançant les diferents activitats formatives i lúdiques que es portaran a terme en el decurs de la trobada.

Treball en equip, lideratge, emprenedoria, comunicació i cultura són alguns dels temes i valors que es treballaran durant la jornada, que després de 25 edicions està plenament consolidada. La guanyadora de la darrera edició va ser Mireia Via, alumna de l'institut Lluís de Peguera de Manresa.

El format previst per aquest any manté la línia establerta en les últimes edicions. Al matí els joves assistiran a dues ponències: Eines imprescindibles per a una comunicació d'èxit, que oferirà l'escriptora Teresa Baró, experta en comunicació personal en l'àmbit professional, i Empreses culturals, una realitat, que anirà de càrrec d'Anna Rosa Cisquella, directora de Dagoll-Dagom i coordinadora general de l'empresa 3XTR3S. Entremig hi haurà una part més pràctica, en què els participants hauran de superar proves de lideratge, perícia, orientació i valors en grups. També faran una baixada en tirolina.

A primera hora de la tarda, hi haurà una plantada d'oliveres. Seguidament els participants elegiran, per votació, els líders de cada grup. Els nou finalistes hauran de preparar una exposició oral per defensar el seu lideratge.

El veredicte final, que es donarà a conèixer al final de la jornada, estarà a mans del jurat, format per representants del Rotary Club Manresa-Bages, Les Comes i La Caixa. El premi consisteix en una estada a un Camp del Rotary a un país europeu.

El premi Protagonistes del Demà, el reconeixement Rotary a la joventut del Bages, va néixer l'any 1991 en el sí de l'entitat manresana amb l'objectiu de donar a conèixer l'esperit emprenedor i els valors humans dels més joves. Des d'aleshores, ha tingut una trajectòria creixent i s'ha consolidat com un dels premis amb més prestigi de la comarca. De fet, ha estat un guardó que ha generat tant interès en el sí del Rotary que l'entitat l'ha exportat a la resta de l'estat.
Arxivat a