El castell de Cardona es bat amb els Vilars d'Arbeca per ser el Monument Favorit

Redacció
03 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:57h
El Castell de Cardona
El Castell de Cardona | CCBages
Del 4 a l'11 d'abril el Castell de Cardona es batrà en duel directe amb la Fortalesa dels Vilars d'Arbeca per una plaça a les semifinals del Monument Favorit dels Catalans.

Cada setmana se celebra una fase eliminatòria entre dos monuments que aspiren a convertir-se en el monument favorit dels catalans i els quatre monuments guanyadors d'aquestes rondes passaran a les semifinals, que es disputaran entre el 18 d'abril i el 2 de maig.

Per poder votar cal entrar al web i registrar-se. Els participants poden votar-hi una vegada cada hora i cada una de les participacions es comptabilitza en els sorteigs dels premis que sorteja la revista per participar-hi.

El combat decisiu, la gran final monumental, durarà una setmana i es resoldrà el dimarts 9 de maig, dia en què acaba el concurs i se sabrà, gràcies a les votacions populars, quin és el monument favorit dels catalans 2017.

L'Ajuntament agraeix la col·laboració dels ciutadans i ciutadanes que han fet possible que el monument arribés a aquesta segona fase i us convida a votar pel castell de Cardona com a monument favorit dels catalans 2017. 
Arxivat a