La recerca de la dona desapareguda a Sant Salvador de Guardiola continuarà de nit

La batuda d'aquest divendres a la tarda s'ha centrat en la zona del Calvet i els camins que parteixen d'allà

Unitat de control de les tasques de recerca a Sant Salvador de Guardiola
Unitat de control de les tasques de recerca a Sant Salvador de Guardiola | AjSSG
31 de març del 2017
Actualitzat el 01 d'abril a les 12:25h
La recerca de Judit Iglesias, la dona de 32 anys que aquest divendres a les 9 del matí ha desaparegut de casa seva a Sant Salvador de Guardiola, continuarà de nit després que els intents per trobar-la durant el matí, i sobretot a la tarda quan s'ha fet una batuda amb més de 80 persones, hagin fracassat. Les tasques de recerca per la nit estan coordinades per agents de diversos cossos de seguretat i consistirà en una cerca amb vehicles a motor pels camins del municipi, explorant punts més llunyans que els que s'han fet durant el dia.

Quan fa més de 12 hores de la desaparició de la dona, no ha transcendit cap més detall de la desaparició, més enllà del que informava NacióManresa que la nit anterior s'havia discutit amb el seu germà perquè li havia pres les claus del cotxe en considerar que no es trobava en condicions per conduir a causa de la medicació que prenia.

En el moment de sortir de casa, Iglesias anava vestida amb sabatilles i roba d'estar per casa. Els únics testimonis que l'han vist han assegurat que ha sortit a llençar les escombraries. i a partir d'aquí se li ha perdut la pista. El fet que ningú més no l'hagi vista és estrany, segons la investigació, ja que si hagués marxat caminant algú altre l'hauria vista perquè el camí de terra més proper que té a casa és força lluny.

Durant la recerca de dia s'ha posat èmfasi en la zona del darrere de la masia del Calvet on hi han petits barrancs plens de bardissa, però ha resultat infructuosa.
 

Judit Iglesias, la jove desapareguda, en una foto recent. Foto: Arxiu particular