Manresa participa a Begues en el cicle de caminades «A cent cap als 100»

Grup de manresans a la caminada d'«A cent cap als 100»
Grup de manresans a la caminada d'«A cent cap als 100» | AjM
Redacció
31 de març del 2017
Actualitzat a les 12:24h
Un grup de trenta-cinc manresans i manresanes que participen en el cicle de passejades per a la gent gran A cent cap als 100 van visitar ahir el municipi de Begues (Baix Llobregat). La passejada va partir del Centre Cívic El Roure, seguint un camí que va transcórrer pel Parc Natural del Garraf, per on es va poder observar la seva vegetació característica, junt amb antigues masies, barraques de vinya i murs de pedra seca.

El cicle està organitzat per les regidories d'Esports i de Gent gran de l'Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de Manresa. A cent cap als 100 és un projecte impulsat per la Diputació de Barcelona que va néixer l'any 2001 per promoure l'intercanvi entre diferents municipis. Ofereix la possibilitat a les persones grans de conèixer diferents entorns geogràfics i de viure la natura d'una manera adaptada a les seves possibilitats, amb uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies no majors de 10 km ni inferiors als 6 km. Un dels objectius principals s'adreça a fomentar les relacions interpersonals i de grup.

El cicle permet participar en quatre passejades pels diferents municipis que formen el grup d'intercanvi i una cloenda. El cicle de caminades finalitzarà el mes de maig, amb la sessió de Cloenda que es farà a Granollers, organitzada per la Diputació de Barcelona i que acollirà el total dels 56 municipis que participen en el projecte.

Les persones que vulguin participar-hi han d'inscriure's al programa Pas a pas, fent salut, mitjançant trucada telefònica al telèfon 010.