Neas i Bufetmèdic es presenten com a coespònsors del Bàsquet Manresa

Lluís Costa provant una de les màquines de Neas
Lluís Costa provant una de les màquines de Neas | BàsquetManresa.com
31 de març del 2017
Actualitzat a les 11:30h
Poques vegades la presentació d'un patrocinador havia estat tan concorreguda. Aquest tipus d'actes s'acostumen a celebrar a la sala de premsa del Nou Congost o la seu de l'empresa en qüestió. Però no ha estat el cas de la presentació de Neas i Bufetmèdic com a cooespònsors de Bàsquet Manresa fins a final de temporada. L'acte ha estat senzill, amb pocs parlaments i un bon aperitiu. Però amb una bona assistència. Les dues empreses han preparat a consciència un acte que s'ha sobre el parquet del pavelló manresà. 

Les intervencions han estat un intercanvi d'agraïments entre club i patrocinadors. Mentre el conseller Albert Estiarte agraïa l'interès de Neas i Bufetmèdic a col·laborar amb Bàsquet Manresa, aquests dos es mostraven satisfets perquè els deixessin fer-ho. Totes dues empreses desitgen estar a l'alçada tant del club com de la ciutat. La cerca de l'excel·lència és un segell d'identitat que persegueix ambdues empreses. L'acord de patrocini es visualitzarà amb la imatge de les dues empreses als pantalons de joc dels jugadors de l'ICL Manresa. El base Lluís Costa ha estat l'escollit pels seus companys per a fer de conillet d'índies i provar el funcionament d'un dels aparells mèdics. 

Neas és una empresa que cerca potenciar el rendiment incidint en tres aspectes: el tractament de la son, la fatiga i la recuperació post-entrenament. Utilitza un sistema de neuroestimulació per la prevenció, rehabilitació clínica i entrenament esportiu que busca potenciar els processos de regeneració de l'esportista a través de la modulació del sistema nerviós. Tot a través d'unes descàrregues elèctriques però amb un sistema revolucionari que no té res a veure amb els utilitzats fins ara. La diferència recau en la informació que reté el cos humà després del tractament. Entre altres clients, Neas treballa amb la Real Societat o la campiona olímpica de bàdminton Carolina Martín.

Bufetmèdic, per la seva part, és un grup empresarial de gestió de serveix i infraestructures sanitàries que dissenya espais mèdics i sanitaris de consultes multidisciplinars, moderns i funcionals i equipats amb sistemes informàtics que tenen tot l'historial del pacient. L'empresa no presta serveis directament el pacient sinó que els ofereix a metges i professionals del sector i són aquests els que els tenen dins el seu catàleg d'ofertes. 
Arxivat a