L'U d'Urpina aconsegueix el seu tercer Or consecutiu al Catavinum World Wine

El jurat del certamen ha premiat aquest vi que Ampans elabora al Celler El Molí de Collbaix, entre més de 3.000 referències que s'han presentat a concurs

El vi U d'Urpina, elaborat al Celler el Molí de Collbaix
El vi U d'Urpina, elaborat al Celler el Molí de Collbaix | Ampans
Redacció
30 de març del 2017
Actualitzat a les 9:57h
L'U d'Urpina, el vi solidari de la DO Pla de Bages, ha estat guardonat amb una medalla Gran Or al certamen internacional de vins Catavinum World Wine & Spirits 2017, amb seu a Gasteiz (Vitòria). Amb aquesta ja en són tres les distincions que el certamen ha atorgat a l'U d'Urpina, les edicions 2013 i 2014 del Catavinum ja van atorgar-li el Gran Or.

El vi premiat, de l'anyada 2014, és un Cabernet Sauvignon 100%, elaborat per Ampans al Celler El Molí de Collbaix i amb segell DO Pla de Bages. Els resultats del tast de vins s'han publicat al web del certamen i es poden consultar aquí.

Al certamen es van tastar més de tres-mil referències procedents de més de 20 països. L'objectiu del Catavinum World Wine & Spirits és el d'informar als consumidors i professionals sobre la qualitat dels vins premiats a nivell internacional, potenciar la producció i elaboració de vins de qualitat i contribuir a la difusió de la cultura de la vinya i el vi.