Mor el treballador que havia resultat ferit crític després que li caigués a sobre una sitja de pinso

L'home, de 59 anys i veí de les Franqueses del Vallès, no ha pogut superar les ferides de l'accident i ha perdut la vida al Parc Taulí de Sabadell

Entrada del Parc Taulí de Sabadell
Entrada del Parc Taulí de Sabadell | ACN
29 de març del 2017
Actualitzat el 30 de març a les 11:12h
Aquest dimecres a la tarda ha mort el treballador que havia resultat ferit crític al matí en un accident laboral a Fonollosa mentre carregava una sitja de pinso. L'home, de 59 anys, i veí de les Franqueses del Vallès, no ha pogut superar les ferides que ha patit després que la sitja cedís i l'atrapés contra una paret.

L'home ha resultat ferit crític aquest dimecres sobre les 10 del matí en un accident laboral mentre carregava una sitja de gra a Fonollosa, a porp del nucli de Canet de Fals. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, els fets han passat sobre les 10 del matí quan l'home, conductor d'un camió de pinso de l'empresa Grabó, carregava una sitja d'una granja de l'empresa Càrniques Toni Josep Vic, SL, al terme de Fonollosa. Per causes que s'estan investigant la sitja, que pesa 9 tones, ha cedit i ha atrapat l'home contra una paret.

Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, dels Bombers i del Sistema d'Emergències Mèdiques, qui després de desatrapar l'home, que es trobava conscient, l'han traslladat amb helicòpter medicalitzat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell amb pronòstic crític, i on ha acabat morint.