Victor Küppers omple a la Joviat amb la seva conferència motivacional

La Sala Montserrat de la Joviat va quedar petita durant la conferència de Victor Küppers
La Sala Montserrat de la Joviat va quedar petita durant la conferència de Victor Küppers | Joviat
Redacció
29 de març del 2017
Actualitzat a les 19:35h
Dimarts a la tarda, Victor Küppers va oferir una xerrada a les famílies de la Joviat. La conferència, organitzada per l'AMPA de l'escola, va ser un èxit rotund. El Saló Montserrat de l'escola es va omplir de gom a gom per escoltar amb entusiasme les idees que amb gran passió i humor transmetia Küppers, que va parlar de motivació, il·lusió i actitud positiva davant la vida.

Victor Küppers és conferenciant, formador, consultor, escriptor, i amb l'objectiu vital d'ajudar a les persones a què visquin i treballin amb valors i amb alegria. Küppers és un comunicador que empatitza molt amb el públic i tal com va dir al principi de la xerrada, no venia a "explicar res que no sapiguéssim". El missatge va ser el d'aprendre a donar valor a les petites coses, ja que en essència totes les persones "som felices i la rutina del dia a dia i l'excés de preocupacions, moltes vegades banals, fa que de mica en mica anem deixant aquesta felicitat de costat per convertir-nos en persones grises, sense alegria i desmotivats".

Küppers va recordar amb les seves reflexions, anècdotes i humor que "nosaltres decidim la nostra actitud davant la vida malgrat les circumstàncies que ens envolten", va recordar la importància d'estimar i demostrar l'amor a les persones properes, la importància de valorar les persones "pels seus valors i humanitat i no pel seu currículum".