La Casa de la Música de Manresa atorga nou ajudes a la creació musical

Repartides entre No Matters, Sherpah, Gran Pueblo, Los Valientes, El Quinto Carajillo, The Oldians i Mabel Flores Project

Redacció
29 de març del 2017
Actualitzat a les 8:23h
El passat 1 de febrer es va obrir la convocatòria de programes de suport a la creació musical per a músics i formacions novells i emergents. Aquestes ajudes consisteixen en diferents línies: Ajudes a cost zero per a enregistrament en estudi, producció de directes, creació de càpsules audiovisuals i la participació en els escenaris Casa de la Música al MMVV i la Fira Mediterrània de Manresa.

Cal dir que tot i que cadascuna de les Cases de la música havia fet en el passat les seves convocatòries, aquesta era la primera vegada que es feia una convocatòria conjunta, a la quan s'han presentat 253 grups i artistes d'arreu de Catalunya, una xifra que ha superat totes les expectatives.

Les ajudes s'han atorgat per jurats formats a cadascuna de les seus de les Cases de la música i a bàsicament s'ha valorat la potencialitat i projecció futura.

També és determinant a l'hora de la selecció l'impacte que pot tenir cadascuna de les ajudes en la carrera del grup o artista, intentant detectar potencialitats i orientant cada banda a la línia de suport que li pot servir per corregir mancances o per potenciar els seus punts forts.

Aquest any la Casa de la Música de Manresa ha obert una nova convocatòria, l'Ajuda a Capsules Audiovisuals. Els artistes que han estat seleccionats en diferents ajudes de la Casa de la Música de Manresa són No Matters, Sherpah, Gran Pueblo, Los Valientes, El Quinto Carajillo, The Oldians i Mabel Flores Project amb un total de 9 ajudes.