Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 19 de juliol

Menors en l’interior d’unes obres, alarma d’incendi establiment, controls de sonometria, caiguda d’una cornisa i intrusió domiciliària

Redacció
20 de juliol del 2009
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Menors en l’interior d’unes Obres
A l’interior d’una obra privada d’una zona de la Vila s’hauria detectat la presència de persones alienes no autoritzades. La patrulla de la Policia Local localitza i pot identificar a uns menors que es trobarien jugant en l’indret, aquests s’haurien introduït en la zona d’obres sense respectar els advertiments de seguretat.

Els menors són retirats de la zona i es fan els advertiments legals corresponents informant idènticament als seus respectius pares/tutors per tal que tinguin coneixement de l’actuació policial realitzada.

Alarma d’incendi establiment
S’atén un requeriment d’activació d’alarma d’incendis en una empresa d’un polígon industrial de la Vila. La patrulla de la Policia Local pot comprovar que es tracta d’una falsa alarma.

Controls de sonometria
Atès que en aquestes dates es produeixen molèsties per contaminació acústica, especialment en hores nocturnes provocades pels tubs d’escapaments de ciclomotors/motocicletes, i amb l’objectiu de prevenir i evitar aquests tipus d’infraccions respecte als nivells de sonometria estipulats per l’ordenança Municipal de circulació, s’han realitzat diversos controls en diferents zones del casc urbà de la Vila de Sallent. Els esmentats controls en aquests tipus de vehicles han donat resultats negatius, estant tots els vehicles controlats dins dels paràmetres normatius establerts com a legals.

Caiguda d’una cornisa
Un tros de cornisa d’un edifici de la Vila s’ha precipitat a la via pública de tal manera que ha fet necessària la intervenció dels agents de la Policia Local i del cos de Bombers, per tal d’assegurar la zona i evitar possibles lesions a les persones o danys als béns. El motiu podria venir donat pel mal estat de la façana del propi edifici. Feta una primera valoració per part dels mateixos bombers no es considera un perill imminent, si bé es trasllada el requeriment als responsables de l’immoble i es comunica als serveis tècnics municipals per una valoració tècnica més específica.

Intrusió domiciliaria
Un veí es veu alterat per la possible presència d’algun desconegut a l’interior del seu domicili. Amb la compareixença de la patrulla de la Policia Local es procedeix a realitzar la comprovació en el propi domicili, així com per les immediacions, sense poder detectar res anormal.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.