ERC critica l'actitud de l'alcalde de Balsareny i el poc lideratge de GdB

La formació lamenta que les gestions municipals importants es facin sempre "a corre-cuita"

Redacció
26 de març del 2017
Actualitzat a les 12:28h
El grup municipal d'ERC de Balsareny, que té quatre regidors a l'ajuntament i, juntament amb CiU, formen part de l'oposició, ha emès un comunicat en el qual afirma que se sent "decebut" i "desconcertat" davant l'actitud de l'alcalde del municipi, Albert Neiro, de Gent de Balsareny (GdB). Segons ERC, Neiro va "perdre les formes" aquest passat dijous, 23 de març, en una reunió que va mantenir la comissió de govern per informar dels temes que es portarien a aprovació en el ple ordinari. 

Tal com expliquen els republicans, "la reunió va allargar-se fins a dos quarts d'una de la matinada", ja que, diuen "GdB no havia acordat el pressupost municipal amb el grup de Convergència". "Vam presenciar faltes de respecte, sortides de to i, fins i tot, moments on l'alcalde va abandonar la reunió", lamenten, tot posant de manifest que "fins i tot en algun moment vam haver d'intervenir-hi per a demanar calma i respecte entre les dues formacions".

Davant d'aquest fet, ERC considera que l'alcalde, "com a president d'aquesta comissió i persona que marca l'ordre del dia" hauria de tenir "més planificació, organització i, sobretot, una actitud responsable adulta i educada". El grup municipal també exposa que aquesta situació de descontrol "no és nova", ja que "la gestió municipal es fa sempre a corre-cuita perquè no hi ha una bona direcció per part de GdB".