Suspesa la circulació de trens entre Sant Vicenç i Manresa per la caiguda de la catenària

Imatge de l'esllavissada
Imatge de l'esllavissada | Jordi Mas (twitter)
ACN
26 de març del 2017
Actualitzat a les 11:37h
La circulació de trens de l'R4 està tallada entre les estacions de Sant Vicenç de Castellet i Manresa per la caiguda de la catenària. Segons Renfe, la incidència ha tingut lloc aquest dissabte a les deu de la nit just, a l'entrada de la capital del Bages, on s'ha registrat una esllavissada de pedres. 

A causa d'aquesta afectació, la vuitantena de passatgers d'un tren que havia d'arribar a Manresa a les 21:06 i que havia sortit de Sant Vicenç dels Horts a les 18:17 van haver d'arribar a l'estació pel seu propi peu. 

La companyia ferroviària va informar que els viatgers que havien d'agafar l'últim tren programat per ahir serien traslladats a la seva destinació per carretera. Es dóna el cas que, a més, la línia R4 va patir retards durant tot el dissabte perquè, a causa d'un esvoranc que es va produir al matí molt a prop de les vies del tren a Viladecavalls (Vallès Occidental) els Bombers van decidir que els combois circulessin per via única entre Terrassa i Manresa. Una mesura preventiva que va causar retards a tots els trens de l'R4 des de les dues del migdia.

L'esvoranc es va obrir cap a les onze del matí, quan part del carrer del Ferrocarril de Viladecavalls es va ensorrar i va engolir un vehicle. Tot apunta que els moviments de terra ocasionats per la gran quantitat d'aigua que va caure en poques hores al Vallès Occidental van ser la causa de l'immens forat.