El Quintet de Vent Àmbar oferirà un concert de música clàssica a l'Espai Plana de l'Om

El recital tindrà lloc aquest diumenge a les dotze del migdia

Redacció
23 de març del 2017
Actualitzat el 27 de març a les 14:09h
El cicle ¾ de música retorna aquest diumenge, 26 de març a les dotze del migdia, a l'Espai de la Plana de l'Om e Manresa amb el concert del Quintet de Vent Àmbar Paisatge del classicisme, que incorpora obres de J. Ibert, F. Danzi, A. Dvorák i P. Hindemith.

En aquest concert, escoltarem dos extrems, d'una banda Danzi (1763-1826), que va viure i es va educar plenament en la tradició clàssica, i de l'altra Hindemith (1895-1963) que, ja en el segle XX s'hi recrea i la desenvolupa aportant-hi frescor i vitalitat.

El Quintet de Vent Àmbar està format per Helena Orriols (flauta), Júlia Real (oboè), Maria Rubio (clarinet), Belén  Ureña (trompa) i Elena López (fagot) i, durant el recital, interpretarà el quintet Op. 56 núm 1, de F. Danzi; l'Op. 24 núm 2 de Hindemith, l'Op. 96 núm 12 American Quartet, d'A. Dvorák, i Trois pièces brèves, de J.Ibert.

Abans del concert, hi haurà una breu actuació a càrrec del quartet format per Fiona Sosa (oboè), Clara Soler (clarinet), Jordi Séllez (fagot) i Arnau Plaja (trompeta), alumnes del Grau Professional del Conservatori de Música de Manresa, que interpretaran Bläserquartet Es-Dur Op.8 núm 2, de Karl Stamitz (1746-1801)

El preu de les entrades per a veure el recital és 6 euros i es poden adquirir a les taquilles del Kursaal, trucant per telèfon (93 872 36 36), o per internet, clicant aquí.

¾ de música
 
El cicle ¾ de música té com a objectiu donar difusió a alumnes i exalumnes del Conservatori Municipal de Música de Manresa. Es tracta de concerts breus de petit format, els diumenges al matí, que s'adrecen tant als amants de la música clàssica com a aquells que vulguin descobrir les millors peces del repertori musical. El proper concert del Cicle ¾ de música serà el 9 d'abril amb el concert de Roger Illa, Els colors del pianoforte