Gairebé cent estudiants d'Infermeria es formen a l'ICS del Bages - Berguedà - Solsonès

Són alumnes adscrits a la Fundació Universitària del Bages i a l'Escola Universitària d'Infermeria de Terrassa

Redacció
22 de març del 2017
Actualitzat a les 16:10h
Els centres d'atenció primària de l'Institut Català de la Salut al Bages participen aquest curs 2016-17 en la formació d'un total de 93 estudiants del grau d'Infermeria, que estan adscrits al Campus de Manresa de la Facultat de Ciències de Salut de la Fundació Universitària del Bages o al Campus de l'Escola Universitària d'Infermeria de Terrassa. La presència d'aquest col·lectiu s'emmarca en la vocació formativa de l'ICS que disposa dels equipaments i dels professionals adequats per formar aquests estudiants.

Dels 93 alumnes, 69 cursen les pràctiques de segon curs; 14, de tercer i, 10, de quart. Al conjunt de la Gerència Territorial Catalunya Central, el nombre d'estudiants del grau d'Infermeria que tenen l'oportunitat d'adquirir nous coneixements a centres de l'ICS durant aquest curs 2016-17 és de 240. D'aquests, 27 fan les pràctiques corresponents al primer curs; 158, al segon; 33, al tercer i 22, al quart.

Els professionals de l'ICS són els qui fan l'acompanyament de l'alumnat durant gran part del seu període d'aprenentatge. Entre els objectius de l'ICS hi ha oferir una formació pràctica de qualitat fent ús de les instal·lacions dels centres i aprofitant l'expertesa dels professionals d'infermeria.