El castell de Cardona, als quarts de final del Monument favorit dels catalans 2017

Redacció
22 de març del 2017
Actualitzat a les 15:26h
Imatge d'arxiu del castell de Cardona
Imatge d'arxiu del castell de Cardona | AjC
Aquest passat dimarts, 21 de març, a la tarda, la revista Descobrir va fer pública la llista dels vuit finalistes a El monument favorit dels catalans, entre els qual hi figura el castell de Cardona.

Montsoriu i Montblanc són les icones patrimonials que han quedat en primera i vuitena posició, respectivament, en la fase classificatòria, que ha deixat fora dotze monuments. Els altres monuments que s'han classificat per als quarts de final són: Sant Climent de Taüll, la basílica de Santa Maria de Mataró, el monestir de Santa Maria de Ripoll i la cartoixa d'Escaladei.

Calendari de votacions

Des del 28 de març i fins el 18 d'abril es duran a terme les votacions que cada setmana enfrontaran a dos dels monuments que han passat a aquesta fase. 

Entre el 4 i l'11 d'abril el castell de Cardona es batrà en duel amb la fortalesa dels Vilars d'Arbeca, que va quedar en quarta posició en les votacions.

Com votar

Només cal ser usuari registrat de Descobrir.cat i accedir al web del concurs monument favorit dels catalans. Es pot fer un vot cada hora. Per votar cliqueu aquí.

Els quatre monuments guanyadors d'aquestes rondes passaran a les semifinals, que es disputaran entre el 18 d'abril i el 2 de maig. El combat decisiu, la gran final monumental, durarà una setmana i es resoldrà el dimarts 9 de maig, dia en què acaba el concurs i se sabrà, gràcies a les votacions populars, quin és el monument favorit dels catalans 2017.

L'Ajuntament de Cardona agraeix a totes les persones que han fet possible que el castell de Cardona es trobi entre els 8 finalistes i convida a tothom a continuar votant en la setmana del 4 d'abril per tal d'aconseguir classificar el castell per a les semifinals.
Arxivat a