«El Museu com a eina educativa i de transformació social», propera xerrada del cicle Parlem d'Art

La ponència anirà a càrrec de Vanesa Rojas, dels serveis educatius del Museu Picasso, i tindrà lloc aquest divendres a les set de la tarda

Redacció
22 de març del 2017
Actualitzat a les 11:55h
Aquest divendres 24 de març a les set de la tarda, el cicle Parlem d'Art, que aquest trimestre està dedicat a l'art i l'educació, portarà a la sala d'actes de el Centre Cultural el Casino la conferència "El museu com a eina educativa i de transformació social", a càrrec de Vanesa Rojas, dels serveis educatius del Museu Picasso.

El museu pretén ser un recurs transversal per a escoles i altres centres formatius. A partir de l'observació de la col·lecció es vol convertir la visita al museu en un espai viu de debat i aprenentatge, fomentar la curiositat i l'autonomia davant del fet artístic: aprendre a mirar i, plantejar l'art com una eina per construir pensament crític a partir de l'observació i la dissertació.

Parlem d'Art és un cicle coorganitzat per l'Ajuntament de Manresa i el Cercle Artístic amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.