El CP Manresa reacciona massa tard contra el Voltregà (2-3)

El Voltregà es va imposar al CP Manresa per un ajustat 2-3
El Voltregà es va imposar al CP Manresa per un ajustat 2-3 | CPM
21 de març del 2017
Actualitzat a les 17:34h
El femení del CP Manresa va perdre aquest cap de setmana per un ajustat 2-3 contra el Voltregà. Les manresanes van sortir amb defensa de rombe i el Voltregà amb defensa individual molt alta, estratègia que ja havia fet servir a la lliga amb molt bons resultats. La defensa manresana les va sorprendre i durant tota la primera part tots dos equips van disposar de bones ocasions, encara que va ser el Voltregà, amb més fortuna, qui va acabar materialitzant-ne una.

A la segona part, amb 0-1, tots dos entrenadors van mantenir la mateixa estratègia, però aquesta vegada amb molt més encert per part de les d'Osona: primer van marcar un gol de falta directa i després un contraatac que va deixar un 0-3 al marcador quan faltaven vuit minuts per al final. Temps mort demanat pel Manresa, amb injecció de moral per part de l'entrenador i dos gols que tornaven a posar les bagenques dintre del partit, encara que sense temps per capgirar el partit.