El femení del CN Minorisa es passeja a Tarragona (3-16)

Les manresanes ja guanyaven 0-11 a la mitja part

20 de març del 2017
Actualitzat a les 21:28h
El femení del CN Minorisa es va imposar amb tremenda facilitat aquest cap de setmana al CN Tarraco en un partit que no va tenir historia degut a la diferència existent entre ambdós equips. Prova d'aquesta superioritat bagenca ho van ser els dos primers quarts que, amb parcials de 0-5 i 0-6, les bagenques van assegurar el partit i una diferència amplia en el marcador. Un cop feta la feina van treure el peu de l'accelerador per donar opcions de joc a les locals que ajustaren ambdós parcials 1-2 i 2-3 respectivament.

L'inici del partit va ser fulgurant i no havien passat ni 30 segons de joc quan César inaugurava el marcador. Després, gols a parells de Casasayas i Pila, que tancaven els vuit minuts primers amb 0-5. En el segon quart el mateix guió, gol ràpid de Casasayas, que en marcà tres en aquests quart. Van arrodonir la dotzena les seves companyes Peirón, Pila i César. S'arribà a l'equador del partit amb 0-11 en el lluminós que ho deixava tot clar.

Llavors el tècnic manresà Martínez decidí que seria bo permetre jugar a l'equip local, la qual cosa no va evitar que els parcials també fossin favorables a les manresanes, 1-2, amb gols de Solernou i Casasayas, i 2-3, amb anotacions de César, dos, i Casasayas, que sumava el seu sisè gol en el matx.

Arbitratge a càrrec de Subirats i Ruiz, van assenyalar tres exclusions a jugadores tarragonines per quatre a les del CN Minorisa.

Parcials: 0-5, 0-6, 1-2, 2-3.

Alineacions i golejadores:

CN Tarraco: M Ferrer, A Comabella, C Haro 1, S Andrade, G Ruiz 1,P Miró, X Sumoy i L Picotteci.
CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou 1, A Casasayas 6, A Toribio, I Peirón 1, J César 1, X Pila 3, A César 3.