Sor Lucía explica el projecte #Invulnerables a la Penya Blaugrana de Navàs

Sor Lucía durant la presentació d'#Invulnerables a Navàs
Sor Lucía durant la presentació d'#Invulnerables a Navàs | PBN
Redacció
20 de març del 2017
Actualitzat a les 21:06h
El passat divendres divendres, Sor Lucía Caram va visitar la Penya Barcelonista de Navàs en context del gran recapte d'aliments organitzat per l'entitat culer. Amb gairebé un centenar d'assistents provinents de tota la comarca, l'acte va començar amb una actuació del combo de l'escola de música Mestre Castella de Navàs que va interpretar, entre d'altres, l'himne del Barça per celebrar la remuntada contra el PSG.

Seguidament, Sor Lucía va prendre la paraula per exposar inquietuds, projectes i solucions sobre el drama de la pobresa infantil al nostre entorn. També va fer èmfasi en el projecte #Invulnerables que desenvolupen conjuntament el Barça, la Generalitat, la fundació la Caixa i Rosa Oriol i al qual, Leo Messi hi dóna suport.

Finalment, la Penya li va fer entrega a Sor Lucía d'una bufanda de l'entitat i d'una caixa de barquetes de Sant Genís com a agraïment i tots els assistents que van desitjar-ho van poder-s'hi fer fotos.

Pel que fa a la recollida d'aliments, des de la junta de la Penya es qualifica la iniciativa de manera molt positiva atès que es farà entrega d'uns 400kg a la taula solidària local.