La sincronitzada del CN Minorisa s'estrena en un campionat d'Espanya

L'equip aleví de la natació sincronitzada manresana
L'equip aleví de la natació sincronitzada manresana | CNM
Redacció
20 de març del 2017
Actualitzat a les 22:25h
La monumental piscina Sant Jordi de Barcelona va ser l'escenari aquest cap de setmana del XVIII Campionat de España Aleví-Infantil d'Hivern de natació sincronitzada, campionat que esdevé històric per a la natació sincronitzada manresana ja que, per primera vegada, aconseguia ser en un campionat estatal.

La piscina es va fer petita per acollir les més de 520 esportistes vingudes d'arreu de l'estat representant a 35 clubs. Per part del CN Minorisa, divendres a la tarda tarda van competir en l'apartat de figures les nedadores infantils, Martina Claret, que va ser 239a; Mireia Molina, 242a; Jana Brunet, 244a; Núria Dabán, 246a; Carla Soler, 259a; Paula Zamora, 281a, i Laura Ureña, 289a. Més important que les seves classificacions, va ser com van adaptar-se a una gran competició amb un escenari que imposava molt respecte.

L'endemà dissabte va ser el torn de les nedadores alevins, Meritxell Ferre, que va ser 22a; Júlia Llohis, 155a; Ivette Calvo, 185a, i Carla Orihuela, 226a, que es mostraren més còmodes en la competició després de veure les seves companyes el dia anterior.

Des del CN Minorisa es considera que ha estat un debut positiu, afrontat amb il·lusió, actitud positiva i donant el millor d'elles. Per clubs es van imposar el CN Sabadell en la categoria aleví, i l'AD Retiro en la infantil. El CN Minorisa va ser el trentè en categoria infantil i el vint-i-cinquè en aleví.
 

Les nedadores infantils de la sincronitzada del CN Minorisa. Foto: CNM