El judo del Bages obté només dos bronzes en el Campionat de Catalunya Sènior

Judokes del Bages i el Moianès al Campionat d'Espanya
Judokes del Bages i el Moianès al Campionat d'Espanya | E-7
Redacció
20 de març del 2017
Actualitzat a la 13:20h
El passat dissabte es va celebrar a Comarruga, el Campionat de Catalunya Sènior de judo amb la participació de 150 judokes de diferents clubs de Catalunya.

Els resultats pel que fa als judokes del Bages i el Moianès no van ser els esperats. En la categoria de -66 kg. Toni Torra, d'Esport-7, va ser tercer, i el seu company de club, el cadet Pol Lopez va ser cinquè en perdre precisament, amb Toni Torra.

En la categoria de -90 kg. Rubén Mani, també d'Esport-7 va ser bronze després de disputar una excel·lent eliminatòria. Ramon Roca, del Judo Moià, va ser cinquè en aquesta mateixa categoria de pes.

En la categoria de -73 kg. Roger Fontanet, del Judo Santpedor, va ser setè. També van participar en el campionat però no van obtenir classificació, Lucas de Nardo i Roger Gaona, els dos d'Esport-7, i Ricard Sánchez del Judo Santpedor.

8è Torneig internacional Adidas Saint Cyprien

El mateix dissabte es va disputar a la localitat francesa de Saint Cyprien, la 8ª edició del Torneig Internacional en categoria infantil amb la participació de 550 judokes de França, Croàcia, Rússia, Republicà Txeca, Sèrbia, Itàlia, Uzbekistan, Grècia, Portugal, Ucraïna, el País Basc, Madrid, València i Catalunya. Aquesta competició està classificada en el calendari de la Federació Francesa de nivell A.

El Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès hi va participar amb els següents resultats:

Nerea Garcia (Esport-7) va ser tercera en -78 kg, i Raquel Romeu (Judo Moià) també va obtenir el bronze en -40 kg. Olga Juárez (Esport-7) va ser setena en -40 kg. i Iris Alsina (Judo Moià) també va ser setena en -44 Kg.

Va participar-hi també Ahmed Mshaal, del Judo Moià, Neus Santacreu i Anna Casas, les dues d'Esport-7. L'endemà diumenge, tots plegats van participar en un entrenament de 2 hores conjuntament amb els equips estrangers.
Arxivat a