El Manresa FS maquilla el resultat però perd clarament contra el Catgas B (4-5)

El Manresa FS va perdre al Pujolet contra el Catgas B | MFS
20 de març del 2017
Actualitzat a les 12:53h

El Manresa FS va perdre al Pujolet contra el Catgas B Foto: MFS

En partit avançat a la jornada 25, el Manresa FS va perdre davant el Catgas B i es complica una mica més la vida. Primera part en que al minut 1 de partit els manresans ja rebien el primer gol. Els del Pujolet jugaven davant un rival molt més contundent i segur de les seves accions. El segon gol dels visitants va arribar a 6 minuts per cloure el primer temps i només un doble penal transformat per Asis va fer que els locals reduïssin diferencies per marxar al descans amb el mínim resultat desfavorable (1-2 ). Al primer temps, el que va marcar la diferència va ser la minsa efectivitat del Manresa FS de cara a la porteria visitant.

A la represa els visitants tornaren a augmentar les diferències amb un tercer gol. En aquests instants de partit el Manresa ho intentava però no acabaven de sortir les coses fins que Said, reduïa diferències despres d'una jugada molt ben elaborada. Quedaven 10 minuts per acabar el partit i els locals jugaven els millors moments amb clars símptomes de donar la volta al partit. Això va durar poc perquè els visitants tornaren a respondre amb un altre gol (2-4). Amb aquest resultat, Catgas va jugar en superioritat ja que es varen produir dues expulsions dels locals. Gràcies a això, els de Santa Coloma van ampliar les diferencies amb un cinquè gol. A dos minuts per acabar, el Manresa va maquillar el marcador amb dos gols, un a un minut per acabar i l'altre a un segon, sense opció, però, de tornar a entrar al partit.