Cal Gallifa acollirà un taller per explicar el canvi climàtic als més menuts

Es durà a terme aquest dijous a les sis de la tarda

Redacció
20 de març del 2017
Actualitzat a les 11:05h
La sala infantil Alba Sellarés, ubicada a la Biblioteca de Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada, acollirà, aquest dijous, 23 de març, a les sis de la tarda, el taller anomenat "Planeta amenaçat, titelles al rescat", una proposta ideada per la companyia Marionetes Nòmades que tindrà com a protagonistes el Doctor Climàtic i l'ós Pol. Ells seran els encarregats d'introduir als infants que participin en l'activitat, conceptes com l'efecte hivernacle i els mostraran com el gel que llueix damunt les muntanyes es desfà cada cop més de pressa.

Aquest viatge al cor del canvi climàtic es farà a través dels titelles, del teatre d'objectes, del joc i de les sensacions (des del tacte a les olors passant pel gust i  l'oïda). Una experiència interactiva, multisensorial i lúdica per aprendre jugant, que està adreçada a nens i nenes de 7 a 10 anys.

Per a participar en el taller, que serà gratuït, cal fer una inscripció prèvia anant presencialment a la biblioteca, trucant-hi per telèfon (938767705) o enviant un correu a [email protected]. Les places són limitades.