Els Castellers de Santpedor obren temporada amb castells de sis

Els Castellers de Santpedor han començat la temporada actuant a casa
Els Castellers de Santpedor han començat la temporada actuant a casa | Emili Giró
Redacció
19 de març del 2017
Actualitzat el 20 de març a les 12:01h
Primers castells per treure's el cuquet. La temporada castellera es va posant en marxa i els Castellers de Santpedor no en són una excepció. No han estat els castells més lluïts de la història de la colla de la camisa daurada. Ni seran, els més importants de la temporada. És més, l'actuació d'inici de temporada no ha dut a la Plaça Gran de Santpedor els castells més importants que podrien haver intentat els Castellers de Santpedor si es té en compte el ritme d'assajos. L'actuació d'inici de temporada ha estat el debut de les noves juntes, tant la tècnica com l'administrativa.

Així que han començat els santpedorencs amb un tres de sis. La construcció no ha brandat en cap moment. Han continuat amb un quatre de sis amb agulla. Una estructura molt sòlida i molta finor a l'hora de carregar i descarregar, han assegurat un nou èxit. Per a la tercera ronda, els Castellers de Santpedor han optat per un tres de sis aixecat per sota, una construcció que van descarregar per primer cop l'estiu passat. La coordinació de tota la pinya ha estat molt gran. Tercer castell descarregat de la matinal. Un pilar de quatre en l'inici i un altre en el comiat de l'actuació i un tres de sis conjunt femení han completat la trobada. 

Les altres dues colles participants han estat els Castellers d'Andorra i els Escaldats de Caldes. Els andorrans han descarregat la torre de sis, el tres de sis i el tres de sis amb agulla i la colla de Caldes el quatre de sis, el tres de sis amb agulla i el tres de sis. 

La propera actuació de Castellers de Santpedor serà el proper 9 d'abril a Sant Cugat del Vallès amb Castellers de Sant Cugat i Moixaganguers d'Igualada.
Arxivat a