L'EGIBA trasllada quaranta gimnastes a la segona fase del Promogym

Equip de l'EGIBA de la categoria Promogym 1B
Equip de l'EGIBA de la categoria Promogym 1B | EGIBA
Redacció
19 de març del 2017
Actualitzat a les 21:09h
Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Salt, Girona, la 2a Fase del Campionat de Catalunya de Promogym. El Club EGIBA hi ha participat amb un total de 40 gimnastes repartides en els diferents nivells.

A la categoria Promogym 1B l'EGIBA hi ha participat amb Carla Cerezo, Abril López, Queralt Vilella, Ariadna Rosell, Jana Sánchez, Emma Santibañe, Clàudia Serrano, Astrid Jándula i Helena Costa, i ha quedat en la 10a posició a la classificació general.

A Promogym 2A, les representants de l'EGIBA han estat Berta Bayona, Alba López, Joana Vilella, Bea de Arco, Laia Monteagudo, Laia Sosa, Alba Valverde, Noa Delgado, Abril Hidalgo, Cristina Muñoz i Rut Thomen.

A Promogym 2B, els gimnastes de l'EGIBA han estat Rosa Garriga, Ona López, Berta Heredia, Mar Font i Clara Chavarria.

A la categoria Promogym 3B, el club manresà ha estat representat per Nerea Martinez, Helena Lan Mas, Julia Corrons, Montse Manzanero, Martina Funes, Mariona Martinez, Judit Solervicens, Beth Argerich, Txell Argerich i Alina Derenkhouska. Cal destacar l'actuació a l'aparell de paral·leles de Berta Maurici amb una setena posició d'un total de 185 gimnastes.

Finalment, a la categoria Promogym 4 hi han participat Noah Garcia i Laia Soriano, per part de l'EGIBA.