La VIII Jornada de Geriatria del Bages se centrarà en la complexitat clínica dels pacients

La jornada, organitzada per la Fundació Althaia i la Fundació Sociosanitària de Manresa (FSSM), tindrà lloc el pròxim dijous 23 de març

Redacció
18 de març del 2017
Actualitzat a les 19:10h
El pròxim dijous 23 de març se celebrarà la VIII Jornada de Geriatria del Bages, que organitzen conjuntament la Fundació Althaia i la Fundació Sociosanitària de Manresa (FSSM). Es tracta d'un fòrum que té per objectiu reunir professionals de l'atenció geriàtrica que treballen en diferents recursos i nivells assistencials per tal que puguin compartir noves experiències i coneixements.

La jornada inclourà dues taules rodones en què es debatran diversos temes vinculats a la complexitat clínica dels pacients. També hi haurà la conferència Age management: l'art de l'envelliment generatiu, a càrrec d'Edita Olaizola, psicòloga industrial, directora de l'Ecosistema Intern en People plus! Profit i membre de la Xarxa Sènior Carisma.

La VIII Jornada de Geriatria del Bages tindrà lloc a la Sala d'actes de l'Hospital de Sant Joan de Déu a partir de les 9 del matí. La inauguració anirà a càrrec del Dr. Ignasi Carrasco, director assistencial d'Althaia; Sílvia Graell, directora de l'Hospital de Sant Andreu, i el Dr. Pere Bonet, president de la junta comarcal del Bages de Col·legi de Metges de Barcelona.

La cloenda comptarà amb la intervenció de Manel Jovells, director general de la Fundació Althaia; Manel Valls, director general de la Fundació Sociosanitària de Manresa i Mercè Rosich, regidora de Cohesió Social, Salut i Gent Gran de l'Ajuntament de Manresa.

Podeu consultar el programa de la jornada en aquest enllaç.