Neix el FABA, el primer festival artístic del Barri Antic de Manresa

Diversos agents culturals de la capital del Bages juntament amb L'Antic promouen una iniciativa que tindrà lloc aquesta primavera

Redacció
17 de març del 2017
Actualitzat el 30 de març a les 17:37h
Diversos agents culturals de la capital del Bages juntament amb L'Antic promouen el FABA, el primer festival artístic del Barri Antic de Manresa, una iniciativa que tindrà lloc aquesta primavera i que pretén contribuir a la dinamització del nucli antic de la ciutat.

El FABA té l'objectiu d'aglomerar l'activitat artística i cultural del Barri Antic sota un mateix cartell durant el mes de maig. Cadascun dels agents culturals que hi participen programarà activitats segons les seves possibilitats i preferències, i des de L'Antic, es vetllarà per què no hi hagi contraprogramació entre els espectacles. S'hi podran veure exposicions, recitals de poesia, teatre, performances, concerts, a banda de celebrar-hi tallers o xerrades.

D'altra banda, s'està duent a terme un treball de cerca de suports i patrocinis per garantir-ne la comunicació, a banda d'organitzar un esdeveniment de clausura compartit durant la Fira de l'Ascensió, i que se celebrarà a l'edifici de l'Anònima. El FABA té com a fita donar visibilitat al vitalisme del Barri Antic i al seu dinamisme cultural.

Actualment i fins el 22 de març s'estan recollint propostes per a incloure al programa. El cartell del festival està previst que es faci públic durant el mes d'abril.