Memphis reprendrà la seva activitat oferint una festa temàtica cada mes

La primera tindrà lloc aquest divendres i estarà enfocada a adolescents i joves de més de 16 anys

Memphis es prepara per acollir la seva primera festa de l'any
Memphis es prepara per acollir la seva primera festa de l'any | STM
17 de març del 2017
Actualitzat a les 11:58h
El mes de maig de l'any passat NacióManresa informava, en primícia, que la mítica discoteca Memfis -que en aquell moment portava més de dos anys tancada- reobriria de la mà dels responsables del Grup Ítaca i de Villa Martini. I així va ser. L'estiu de l'any passat, el que fins aleshores es coneixia com les Carpes Memfis va passar a dir-se Villa Martini, per a mantenir l'essència del local que en un primer moment havia estat ubicat a les instal·lacions del Club Tennis Manresa, amb l'objectiu de captar l'atenció d'un públic una mica més adult que el que freqüentava l'antic Memfis.

Cal recordar, però, que aquesta discoteca situada al terme municipal de Sant Fruitós, té dos espais: un per a l'estiu -Villa Martini- i l'altre per a l'hivern, que serà el que s'inaugurarà aquest divendres, 17 de març, amb el nom de Memphis. "En aquestes instal·lacions hi durem a terme festes temàtiques, que tindran lloc un cop al mes", ha explicat Dídac Martínez, un dels socis fundadors del Grup Ítaca, que ha afegit que "cada esdeveniment que s'hi dugui a terme tindrà el seu tipus de música, les seves peculiaritats, i un públic concret".

Així doncs, la proposta d'aquest divendres està organitzada per les marques especialitzades en l'oci nocturn per a joves This is 2 cool i Shake That. Es tractarà d'una festa que tindrà com a protagonistes principals diversos discjòqueis de la comarca, com ara Sergi Torra o Wildly, i en la qual hi podran accedir joves i adolescents de més de 16 anys. 

Les entrades anticipades per aquest primer esdeveniment (n'hi havia 1000) ja estan exhaurides. Només en queden 250 que es vendran a la mateixa taquilla de Memphis a partir de les onze del vespre, a un preu de 15 euros (amb una consumició).

A més, des de l'organització es posarà a disposició de tots els assistents a la festa un servei d'autobús que sortirà des de la Plaça Espanya i arribarà fins a Memphis. El preu del transport serà de 4 euros (anar i tornar).

Dues festes temàtiques més 

Abans de començar l'estiu i d'inaugurar una nova temporada de Villa Martini, les instal·lacions del Memphis acolliran dues festes temàtiques més.

La primera tindrà lloc el dissabte 22 d'abril i anirà a càrrec de la promotora de música electrònica We Project. En ella hi participaran artistes de renom com Raul Mezcolanza, Guille Placencia, Agatha Pher o Tini Gessler.

Finalment, el mes de maig (la data encara està per a confirmar) el Memphis farà un viatge en el temps per a acollir una festa en honor a la música dels anys 90.