El castell de Cardona, finalista a «El monument favorit dels catalans»

En una votació popular que porta a terme la revista "Descobrir"

Redacció
16 de març del 2017
Actualitzat el 17 de març a les 8:34h
El Castell de Cardona està en la llista final de la revista «Descobrir»
El Castell de Cardona està en la llista final de la revista «Descobrir» | AjCdn
La revista Descobrir ha fet pública la llista dels 20 finalistes a El monument favorit dels catalans entre els qual hi figura el Castell de Cardona.

Els tres monuments més proposats durant la crida popular que es va fer a les xarxes socials i el web han estat, per aquest ordre, la fortalesa dels Vilars, la catedral romànica de la Seu d'Urgell i la basílica de Santa Maria de Mataró. Els altres 17 monuments de la llista dels 20 finalistes han estat seleccionats per una comissió d'experts en història i art, que ha tingut en compte el valor artístic, històric i social de cada icona.

A partir d'aquest moment, ja es pot votar el monument favorit entre aquestes icones a través del web. Fins al 21 de març, els 20 monuments finalistes competiran entre ells a la fase classificatòria per arribar als quarts de final. Els 12 monuments que obtinguin menys vots quedaran eliminats. A partir del 21 de març, comença la fase de les eliminatòries amb els quarts de final, en què el primer classificat es batrà en duel amb el vuitè classificat, el segon competirà amb el monument que hagi quedat en setè lloc, i així successivament, fins al 18 d’abril.

Els quatre monuments guanyadors d'aquestes rondes passaran a les semifinals, que es disputaran entre el 18 d'abril i el 2 de maig. El combat decisiu, la gran final monumental, durarà una setmana i es resoldrà el dimarts 9 de maig, dia en què acaba el concurs i se sabrà, gràcies a les votacions populars, quin és el monument favorit dels catalans 2017.

Es pot votar pel Castell de Cardona a partir d'aquest enllaç.
Arxivat a