La V edició de la Cursa Barcelonista arribarà a Sant Joan el dissabte 1 d'abril

La V Cursa Barcelonista de Sant Joan se celebrarà l'1 d'abril
La V Cursa Barcelonista de Sant Joan se celebrarà l'1 d'abril | Cursa Barcelonista
Redacció
16 de març del 2017
Actualitzat a la 13:04h
Sant Joan de Vilatorrada tornarà a acollir la Cursa de la Penya Barcelonista Antoni Camps, per cinquè any consecutiu, després de l'èxit d'assistència de les darreres edicions. La popular competició nocturna, de 5 i 10 quilòmetres en trams urbans, tindrà lloc el dissabte 1 d'abril, a partir de les nou del vespre, a la zona de Cal Gallifa.

L'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso, el regidor d'Esports, Eduard Mata, i el president de la PB Antoni Camps, Ignasi Vallès, han estat els encarregats d'exposar el cartell i tota la informació de la V Cursa Barcelonista. Aquest acte de presentació també ha comptat amb la presència d'algunes de les entitats patrocinadores i organitzadores: Toni Martín, de Ríos Running Manresa; Gabriel Prat, de la Fundació Rosa Oriol; David Gamisans, de Finques Vilatorrada; i Miquel Torres i Víctor Masclans, de Citroen Futurauto. A més, l'obra Social La Caixa i Avinent també hi han estat presents com a patrocinadors oficials.

Gabriel Prat, de la Fundació Rosa Oriol, ha posat de manifest la importància d'establir sinèrgies amb esdeveniments com la cursa amb l'objectiu d'enfortir vincles i potenciar actes solidaris. David Gamisans (Finques Vilatorrada) i Miquel Torres i Victor Masclans (Citröen Futurauto Manresa) han coincidit en valorar la importància que té per a les empreses del territori poder ajudar a la realització d'esdeveniments locals i propers, que els uneixen i promocionen quelcom tant positiu com l'esport. 

Seguidament, l'alcalde Gil Ariso ha agraït a tothom la seva col·laboració i ha recalcat que la cursa ja és un referent del calendari esportiu que posa en el mapa a Sant Joan de Vilatorrada. Finalment, el regidor d'Esports, Eduard Mata, ha destacat que "quan el trinomi administracions públiques, món associatiu i empresa privada treballen plegats sempre sol tenir com a resultat projectes molt positius com aquest que aporten vida i dinamisme al municipi".

Les inscripcions per a la cursa romandran obertes fins el 28 de març. Si s'arriba, però, als 700 inscrits abans d'aquest termini, no hi haurà possibilitat de participar-hi. Els dorsals tenen un preu de 14 euros (sense lloguer de xip) i de 16 (si es necessita llogar xip) i es poden comprar, presencialment, a la botiga Ríos Running de Manresa o per internet, clicant aquí. Una part d'aquesta aportació econòmica anirà destinada a diversos projectes de la Fundació Rosa Oriol.