L'ANC prepara una tarda de jocs i reflexions polítiques per aquest dissabte

Es tracta d'un acte emmarcat dins la campanya "Fem Futur", que també comptarà amb la lectura d'un manifest en contra de la sentència del TSJC que condemna Mas a dos anys d'inhabilitació

Redacció
16 de març del 2017
Actualitzat a les 12:49h
L'ANC de Manresa ha organitzat, per aquest dissabte, 18 de març a la tarda, el que els seus membres anomenen l'acte central del tema del mes de la campanya "Fem Futur". Aquesta iniciativa, que va començar a diversos indrets de Catalunya el passat 15 de gener té per objectiu guanyar el referèndum que està previst celebrar-se aquest setembre, convencent a la ciutadania dels beneficis que pot tenir viure en una Catalunya independent.

El primer mes (del 15 de gener al 15 de febrer) va tractar sobre infraestructures i mobilitat eficient i aquest segon mes (del 25 de febrer el 15 de març) ha girat entorn de l'educació, la sanitat i el benestar social en una possible república catalana.

Amb l'objectiu de tancar el segon eix central d'una manera visible per a la ciutadania, a partir de les cinc de la tarda d'aquest dissabte a la Plaça Sant Domènec de Manresa s'instal·larà una gran carpa on tothom que ho vulgui podrà veure vídeos relacionats amb la campanya, així com també es proposaran jocs d'abans per a la canalla, com La Setmana o el Narro. Tot, acompanyat d'un berenar popular amb coca, mistela i crispetes.

A les set de la tarda es llegirà un manifest sobre educació, sanitat i benestar social, redactat pel portaveu de l'ANC de Manresa, Josep Camprubí. Aprofitant aquesta lectura, el manifest també parlarà i desaprovarà la sentència que aquest passat dilluns va emetre el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que ha condemnat Artur Mas a dos anys d'inhabilitació política; a Joana Ortega a un any i nou mesos, i a Irene Rigau a un any i mig, pel procés participatiu del 9-N.