Manresa ofereix un programa per a facilitar la inserció laboral a persones de més de 30 anys

Es tracta d'una iniciativa que proposa orientació i formació tècnica i professional vinculada a un contracte de treball amb una durada mínima de 6 mesos

Redacció
15 de març del 2017
Actualitzat a les 10:11h
El Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació (CIO) de l'Ajuntament de Manresa portarà a terme el 30 Plus, el nou programa del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), que té com a objectiu facilitar la incorporació de persones de 30 anys i més a les empreses.

El programa ofereix a les persones participants orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació; adquisició i millora de competències transversals; formació tècnico-professional vinculada al contracte de treball, i incorporació al mercat laboral, amb un contracte mínim de 6 mesos.

Les empreses que hi participen reben candidats adequats als perfils demanats; formació flexible i adaptada al lloc de treball, i subvenció equivalent al SMI de l'any 2016 (655,20€/mes per jornada completa i la part proporcional en jornades parcials) amb un màxim de 9 mesos i compatible amb altres incentius fiscals i bonificacions.

Les condicions d'accés per a les persones participants són que estiguin a l'atur, tinguin 30 anys o més i que estiguin inscrites a l'Oficina de Treball com a demandants d'ocupació no ocupats (DONO). La selecció dels participants es realitzarà a partir de les demandes de les empreses col·laboradores del programa.

En aquests moments les ofertes que s'han rebut al CIO són d'empreses dels sectors de l'hoteleria, la logística i el transport, la neteja, el comerç i l'administració. Però el projecte és obert a tots els sectors professionals.

30 Plus és un projecte subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal en el marc del Programa 30 Plus, regulat per ORDRE SF/284/2016, de 24 d'octubre.

Per a rebre més informació, cal adreçar-se al CIO de Manresa, (carrer Verge de l'Alba, 5-7), trucar al 93.877.64.90 o enviar un correu a [email protected]