El Silenci serà l'escenari, un cop més, de la Gran Festa Universitària de la Catalunya Central

Redacció
14 de març del 2017
Actualitzat a les 11:42h
El 'Set de Festa' tindrà lloc aquest divendres a la sala Silenci de Manresa
El 'Set de Festa' tindrà lloc aquest divendres a la sala Silenci de Manresa | Silenci
Universitaris de la FUB i la UPC han organitzat, per aquest divendres, 17 de març, la ja popular Festa Universitària de la Catalunya Central, que, igual que en les edicions anteriors, es durà a terme a la sala Silenci. Aquest esdeveniment portarà, a la capital del Bages, estudiants de tota la comarca, així com també d'Osona, de l'Anoia, de Barcelona i de diferents ciutats del Vallès. La festa comptarà amb la presència d'Hektor Mass, reconegut discjòquei nacional i creador de temes d'èxit com My Life.

Per tal de fomentar l'ús responsable i de qualitat de l'oci nocturn, Silenci Manresa posarà a disposició dels estudiants un autobús gratuït que cada 20 minuts recorrerà diferents punts de la ciutat per evitar que els estudiants hagin d'agafar el seu propi vehicle. El recorregut de l'autobús començarà a Plaça Espanya, passarà per diferents punts de Manresa i arribarà a la sala Silenci.

Segons els mateixos estudiants, el "Set de Festa" -que així és com s'anomena aquesta trobada universitària- permet fomentar l'oci universitari a la ciutat. Alhora, la mateixa comissió organitzativa de la trobada, agraeix a Silenci que posi a la disposició dels estudiants un servei d'autobús gratuït, una mesura que consideren "molt encertada".
 
Els joves que ho vulguin ja poden comprar la seva entrada anticipada, que té un preu de 12 euros, i que inclou una consumició. Les poden adquirir a les oficines de Silenci Manresa, a les taquilles del teatre Kursaal o per internet, clicant aquí. De totes maneres, el mateix divendres, a partir de les dotze de la nit, també hi haurà entrades disponibles a les taquilles del mateix Silenci, i tindran un preu de 15 euros.
 
La de divendres, serà la dotzena edició d'aquesta Gran Festa Universitària de la Catalunya Central. Les altres edicions han estat tot un èxit amb la participació de més de 1.500 estudiants arribats d'arreu de Catalunya. Per divendres, els organitzadors de la festa, ja han assegurat que tenen "moltes sorpreses preparades i que estan convençuts de que serà una nit per a recordar".