El govern de Manresa subscriu el comunicat de l'ANC sobre la sentència del 9-N

El text fa una crida a la ciutadania "a preparar-se per acompanyar i defensar les nostres institucions legítimes en els mesos claus d'avui fins al referèndum"

Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau, després de conèixer la sentència
Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau, després de conèixer la sentència | PDeCat
Redacció
13 de març del 2017
Actualitzat a les 20:31h
En relació a la sentència del Tribuna Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau pel judici del 9-N, que els inhabilita per a càrrec públic per 2 anys, 1 any i 9 mesos i 1 any i mig respectivament, el govern municipal de l'Ajuntament de Manresa subscriu el comunicat que ha fet públic l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Comunicat de l'ANC

El TSJC ha dictat avui la sentència que inhabilita la democràcia a Catalunya. El tribunal ha optat per seguir les directrius polítiques d'un govern central antidemocràtic i ha preferit condemnar les urnes abans que fer justícia.

La sentència no només inhabilita Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau, també condemna els dos milions de ciutadans que van anar a votar el 9 de novembre de 2014.

L'ANC no accepta una decisió judicial que posa en qüestió els fonaments de l'Estat de Dret, i crida a la ciutadania a preparar-se per acompanyar i defensar les nostres institucions legítimes en els mesos claus d'avui fins al referèndum.