El Consell Comarcal condemna les agressions homòfobes d'aquest cap de setmana

Tots els partits amb representació al ple del Consell Comarcal rebutgen els fets dels darrers dies en què tres joves han estat agredits a Berga i Barcelona

Els dos homosexuals agredits a Berga aquest cap de setmana per fer-se un petó en públic
Els dos homosexuals agredits a Berga aquest cap de setmana per fer-se un petó en públic | Arxiu particular
Redacció
13 de març del 2017
Actualitzat a les 18:41h
El Consell Comarcal del Bages fa pública la seva enèrgica condemna a les agressions homòfobes d'aquest cap de setmana a tres joves a Berga i Barcelona. El Consell se suma a les nombroses institucions i personalitats que condemnen els actes violents d'aquestes darreres hores i expressen la seva solidaritat amb les víctimes. Totes les forces polítiques amb representació al ple del Consell Comarcal subscriuen la condemna i posen de manifest la necessitat de denunciar qualsevol tipus d'agressió per qüestions d'orientació sexual i d'identitat de gènere.

Treball intens

Amb l'objectiu d'evitar aquest tipus de conductes, el Consell Comarcal del Bages porta a terme nombroses accions per lluitar justament contra la discriminació per raó d'orientació sexual i identitat de gènere. Aquestes mesures es van presentar el passat febrer en el marc de la Taula comarcal de polítiques LGTBI del Bages. El Consell programa la maleta de contes, en què es tracta la diversitat sexual, promou diferents tallers a secundària i impulsa el Pla d'Igualtat de Gènere comarcal, entre d'altres iniciatives. El Consell Comarcal impulsa aquest conjunt de polítiques tenint en compte la llei 11/2014 per afavorir el desplegament de la llei d'igualtat de gènere, aprovada pel Parlament de Catalunya.