El Golf La Roqueta inaugurarà el primer mòdul solar EEPoint del Bages

Ho farà aquest dissabte a les dotze del migdia

per Redacció, Castellgalí | 13 de març de 2017 a les 10:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de març de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dissabte, 18 de març, a les dotze del migdia, el Golf La Roqueta -situat al terme municipal de Castellgalí- inaugurarà el primer EEPoint (Electric Energy Point) del Bages, un mòdul fotovoltaic que genera energia elèctrica per a l'autoconsum. 

L'emplaçament -que ha estat construït per l'empresa bagenca Domini Ambiental- disposa de dues places d'aparcament equipades per a la càrrega de cotxes elèctrics, motocicletes, bicicletes o carrets de golf. També actuarà com a oficina de turisme per promoure el conjunt de rutes BTT del territori, esdevenint un punt de sortida o d'avituallament de rutes tals com l'Anella Verda, camí de Montserrat, la Ruta Ignasiana o la Via Blava del Llobregat, entre d'altres.


Aquest primer EEPoint disposa d'una coberta de 42 metres quadrats amb una inclinació òptima vers la posició del Sol, composta de 24 plaques fotovoltaiques de 250Wp cadascuna que li configuren una potència total instal·lada de 6.000Wp. Produeix 8.500 KWh/any, energia necessària per recórrer 40.000 km/any en un cotxe elèctric. L'estalvi en emissions de CO2 és de 3.500 kg/any.

 

Participació