La Coordinadora de Jubilats de Manresa inaugurarà el seu nou local aquest divendres

Les noves instal·lacions estan situades al Centre Cívic del complex esportiu de l'Ateneu Les Bases

Redacció
13 de març del 2017
Actualitzat a les 9:39h
Aquest divendres, 17 de març, a les sis de la tarda, la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de Manresa inaugurarà el seu nou local, ubicat al Centre Cívic de l'Ateneu Les Bases, on actualment hi ha l'Espai de Gent Gran.

La cessió d'aquest espai per part de l'Ateneu Les Bases, recordem-ho, es va formalitzar el mes de gener d'aquest any amb l'objectiu que la coordinadora pugui utilitzar aquest nou espai per a destinar-lo exclusivament a atendre la programació i les activitats de les persones grans de la ciutat.

L'acord de cessió es va formalitzar mitjançant la signatura d'un conveni, que preveu una durada de 5 anys, prorrogables fins a 5 anys més.

Amb aquest nou espai, que disposa d'una superfície total de més de 150 metres quadrats, la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de Manresa podrà donar continuïtat a les activitats que realitza actualment, com també iniciar noves accions dinamitzadores per la gent gran de la ciutat. 

En l'acte d'inauguració d'aquest divendres hi prendrà part l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyent; el director de l'Ateneu Les Bases, Ferran Cabanes, i la presidenta de la Coordinadora de Jubilats, Fina Dordal.